Årsresumé 2014 - Juli till december.

Sommaren i London är kommen och det sker så himla mycket! Från juni till augusti och allting är som ett enda blurr av roligheter. Dagsutflykter och nattliga äventyr, massa luncher med Sofie och Matilda, picknick och vin i parken, adjö jeansjacka, glass i stora lass, hemmafest nummer 3 hos pojkarna i Kentish Town, taxi till fucking Stratford och tåg till fucking långt-bort-i-öst, kinamat i Camden, solbad vid little Venice, vattenmeloner, oreos och alldeles för mycket ketchup. Helt awesome sommar. 


I slutet på juli är vi tre hembjudna på födelsedagsfika hos Matilda som fyllt 20! I troligtvis det dyraste hus jag någonsin satt min fot i. Vi fikar och leker med ballonger ute i hettan som ligger på. 


Och några dagar senare, i början av Augusti, är det dags att fira Elina som också fyllt 20! Firar med picknick och fotboll i parken, vi som snackat om att spela fotboll ända sedan första dagarna i London. 

Fancymiddag med mina nya flatmates i Hammersmith! Går på dyra Mayfair Kitchen och äter middag innan vi beger oss till Funky Buddha och Project för att dansa resten av kvällen. 


10:e augusti och jag sitter på planet hem till Sverige för att hälsa på!! Så himla rolig vecka där jag träffar familjen och alla kompisar igen. Fikar mormors hembakta bullar i segelbåten, bor hos syster halva tiden och vi har så himla skoj! Allstar och Båten är fina kvällar och pannkaksfrukosten är grädden på moset. 


Tillbaka i London körde jag och Sofie en liten myspys-vinkväll! Tog bussen till stan och besökte takbar och casino för att känna oss värsta fancy vilket vi också var såklart jao. 


Och några dagar senare drog Oliver med sig Sofie och mig på ett Silent Disco! Dansade med feta hörlurar till olika musik och gick fram och tillbaka genom Camden. Denna kväll glömmer vi nog aldrig. 


Veckan därpå fyller Sofie 20 år! Firar med tacos och Cherry Cola, klassikern liksom. 


Nån dag tar jag tuben till Hampstead Heath som jag hört mycket gott om. Promenerar runt i den lilla by-liknande stadsdelen, äter glass och tar mig sedan till toppen för att se utsikten över London. 


En torsdag i slutet på augusti bockar vi av "grillkväll" på vår att-göra-lista i Elinas kalasträdgård. . 
 
Och veckan efter färgar jag håret och blir riktigt isblond! Blir också chockad över att frisörskan bjussar på vin vilket var trevligt och så gav hon massa rekomendationer på olika viner. Amarone var ett fint förslag. 


Dagen därpå är sorgligt nog näst sista dagen innan hemflytt till kära Svea Land igen. Jag och Sofie beger oss till Camden för en sista pubrunda med boysen i norr. 


Och så är sista dagen i London kommen. Jag och Elina hänger i Camden och käkar megastor Fro-Yo på Samba, innan vi promenerar till Angel och äter musslor till avskedsmiddag med Sofie. Sorligt farväl efteråt. 


Hemma i Sverigen igen, ett år senare, ett år äldre, ett år visare osv osv. Äter blåbärskaka hos mormor till lunch och flyttar in hos storasyster vilket äger. 


Firar pridehelgen med Rebecca!


Och veckan därpå flyger jag och Ingela ner till Malmö för att hälsa på brorsan och Carola. Fina dagar där nere med stadsvandring, dumplings, pizzabak, dansföreställning, pubrunda och konstmuseum. 


Vann biljetter till Life in Color som jag delade med Rebecca och Maria. Sjukt konstig kväll som är rolig att tänka tillbaka på men att bli nerstänkt av slemmig rosa färg var väl inte härligaste upplevelsen direkt. 


Ingela som skulle flytta till Australien drog ihop världens avskedsfest med gött folk. 


Halloween! Tragiskt nog en av de sista helgerna innan Ingela åkte till Australien. 


Slutet av november och början av december = födelsedagsfirande av Josefin som fyllt 21 och Anna som fyllt 20!! Fina kvällar båda två och Lokal, alltid Lokal men det är kul. 
 
Bara några dagar innan julafton drar Ida ihop ett gäng för att laga palt hemma i hennes bagarstuga ute i skogen! Största satsen palt jag sett och alltså shit vad gott det är. 


Julafton allihopa!!! Tjockt lager snö ute på gården som det ska vara under julen. Julmys hos pappsen på morgonen och det klassiska julbordet hos mormor på kvällen. Alltid lika mysigt och jag vinner den årliga ljustävligen fastän jag trodde jag skulle förlora, och så får jag en KitchenAid i julklapp och dör lite av glädje.


Så är sista dagen på detta fantastiska år kommen! Firar ut året på bästa sätt med härligaste gänget, trerätters middag, spel, glitterstjärnor och fyrverkerier i centrum. 2014, du var bannemig ett av de bästa. Tack för det. 

Kommentarer
Sofie såklart!! säger:

Angående Silent Disco-kvällen "Denna kväll glömmer vi nog aldrig." snarare "Denna kväll kommer vi nog aldig att minnas" XD

Svar: Hahah jo ellerhur, min ironiska humor där (som endast du skulle fatta också) är ju oslagbar! x)
Emelie Ångström

2015-01-22 | 15:48:19
Bloggadress: http://sofiemarklunds.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback