Turkiet = Konstlad svensk högsommar med drinkar i solen och frysa i poolen.

Torsdag natt och vi landar i Turkiet, åker vild taxi till Aqua Fantasy Hotel & Spa med ett rör Pringles till nattmatt. Checkar in, sover gott och missar frukosten så hungrar fram till lunch och gratis glass som är gottgottigottgott. Förvånas över hur tyst det är nedanför balkongen som är tredje från vänster med fin utsikt över pool och inser att den till vår glädje vetter mot vuxenpoolen där ingen under arton får befinna sig. 


Första kvällen och vi hänger på The Foggy Bottom som typ blir vår kvarterspub för tjejen i baren är jättesöt och blandar färgade drinkar åt oss. Möter ett gäng engelsmän med deras barn som vi sjunger bästa dryckesvisan med och svär förtvivlat över hur sjukt vidrigt ett glas Raki är. En annan dag bowlar vi och jag förlorar som vanligt i bowling men jag vinner i biljard  för biljard är min grej. Ibland iallafall. 


Badar på dagen i lite för kalla pooler för Turkiet har inte förstått detta med tempererade pooler och så solar vi oss varma i solstolar och på balkongen med lite Cline som vi tagit med oss för vi vet bättre än att sitta vinlös på en balkong i solen. Spelar kort och förlorar stort för jag hittar aldrig något i sjön men Thomas, han är nöjd han. Lika nöjd som över vinsten i minigolf dagen innan. Går till Amphitheater för att se Modern Fire Show som är helt sanslöst vacker att titta på och tjejen är så vidrigt duktig att det nästan inte är sant. Sjukt imponerad.  


Eftermiddagar på Pearl Bar för att äta belgiska våfflor och melon till mellis. Äter nog hela min vikt i vattenmelon under veckan för så fort jag får syn på ett fat norpar jag en bit.


En hemlös kissemisse håller oss sällskap vid våfflorna. 


Några dagar hänger vi i vattenparken och blir små barn igen, åker rutchkanor med och utan ringar och den blåa är bäst för det kitttlas i magen och man blir nersprutad av vatten flera gånger under tiden. Jag tror jag ska dö när jag ligger där i en smal, äckligt brant liten ränna och skriker hela vägen ner men bästa är ändå the priceless face of happiness på Thomas när han landar i vattnet efter en annan bana som går snabbt som blixten. Flyter i ringar på konstlade vågor och går sedan till Flamingobaren som ligger i poolen men stannar inte länge för att det är kallt. (Hur kallt är det? Jättekallt! Just det). Balkonghäng blir lösningen för där lyser solen. Tar revanch i kortspelet och vinner fasen varje gång så tji fick han. 


Unnar mig helkroppsmassage en eftermiddag och det är välbehövligt knådande av kroppens alla muskler. Äter Sea Bream till middag med meze till förrätt en kväll och varför jag ser så sur ut vet jag ej men det är väl koncentration på maten I guess. Thomas har en liten kattkompis nedanför sig som nog är sugen på fisk han med och vi tar en shitty picture av vattenlandet i mörkret som knappt visar något så på bussen mot flyget hem sista dagen hetsar jag för att få en bild på den blå för den var ju bäst. Tiden går fort när man har roligt. 

Tallest Man On Earth

Hemma igen efter semesterresa till värme och sol i en vecka som var välbehövligt efter jobbsommaren. Men innan jag lämnade Sveriges gränser spelade Tallest Man On Earth som inte alls är särskilt lång utan bara 170cm men fin ändå på Idun och jag har haft biljetterna på kylskåpet sedan april då de släpptes och äntligen var dagen kommen. Så himla duktig är han och alltså gåshuden vid Love Is All..! En så himla bra kväll som toppades med en hysteriskt rolig felringning på kvällskvisten efter spelningen och så Kopparberg jordgubb-lime på Bishops <3
Jag och Maria med peppen på max!

Tyyyyyyyyyp hur länge som helst har gått på nolltid. Scary shit det där med tid alltså.

Helgen efter Budapest var det jobbhelg, men veckan efter var det min tur att vara ledig igen. Hade spansk tjejkväll hos mig med tapas, vin och sangria med Rebecca, Maria, Sabina och Sofia. Massa tjejsnack om do's and don'ts och hur normerna är i norrland vs söder då vi hade en Stockholmare bland oss. Utgång på båten där vi mötte några okända och några kända att snacka med och trängdes typ åtta runt ett bord för fyra. 


Jag blev blå i samma veva för det lila började försvinna efter Budapest och jag ville  prova nåt nytt. Dagen efter spanska tapasen vankades grillkväll hos André med massa folk och jag förlorade nog hälften av alla zuccinibitar jag försökte grilla. Trängdes typ 15 personer runt ett alldeles för litet bord, skrev våra namn på en nalle som han har som gästbok och slogs om att spela musik från spotify innan utgång på Guitars där vi drack fläderdrinkar. Och jag har noll bilder utom en selfie på mig själv i mitt nya linne och en bild från Guitars som ser förtaskig ut så den hamnar i soptunnan pronto. 


Gick en dag förbi Pilgatan som hade en marknad och hittade värsta fina vinglashållaren att hänga på en vinflaska. Vinälskaren i mig ville hemskt gärna ha hem den men fasen den får ju inte plats hemma ännu. Tog en löprunda en dag och nu kommer jag snart få en träningskompis för Maria har flyttat närmare stan så vi är ju typ grannar nu och åh det kommer bli så jävla bra, livet blir så mycket bättre när man bor nära varandra. 


Augusti blev september och månadens bästa på jobbet var när jag skulle skriva ut ett kvitto för att se hur mycket dricks vi fått och jag tryckte på fel knapp och fick ut ett kvitto så långt att jag och Mallan kunde runda köket med det. Läste också en rolig jodel som var så himla klockren att den förtjänade en screenshot. 


Tisdagsvin med improwok av kyckling, nudlar och grönsaker med Maria var en bra kväll och vi taggade till några veckor i förväg för konsert som är nu om bara några dagar. Lyssnade på musik och pekade ut alla hjärtkrossarlåtar som får en att dö lite inombords efter att ha lyssnat på Kevlarsjäl som är så sjukt fin. 


Sista helgen i September for jag ut till pappa för att ta det lugnt och njuta av livet som man alltid gör där ute där i friska luften och vackra vyn. Åt trerättersmiddag med godaste hovmästarsåsen faktiskt och pappa grillade gott medan jag lagade hallonsufflé med vaniljglass och hallon som försvann fort.