Dub dub dub, I don't need your love ~

Long time no see, det blir så ibland. Speciellt när man har fullt upp i livet med allt och ingenting samtidigt. Turkiet var 6 veckor sedan; vi lämnade sensommar, kom hem till höst och nu är det vinter med minusgrader och snö överallt. Jag tog emot min första nya tjuga för ett bra tag sedan och hunnit med AfterWork-ciddelidde på Rex en fredag då vi flydde popkaoset och istället stötte på en gammal klasskamrat som blivigt lite biff. 


Hängt en lördag med Rebecca och ätit plockmat med händerna, druckit vin och Vikbo, ringt hemskt fel till Urban när vi skulle få med en Magnus eller Marcus eller nåt annat namn på M med på fest och så köpte jag blyertskonst av hon, konstnären själv, sådär på lördagskvällen innan utgång i staden och drinkar på TC. 


Fikade hos mormor en dag med rullrån+jag 4lajf. Hann bli halloween där helgen efter och jag jobbade under Grayscale i baren och bara mosade ut öl och drinkar i timtal till folk som hade ruggigt bra utklädnader. Skulle vara dödens syster där också men ögonen skavde satan så fick bli nej på den tråkigt nog. 


Stannade på popquiz en fredag med Maria, Simon och Thomas och förblev ouppropade där vid prisutdelningen. Shottade hotshots trots att man bara får göra det på finlandsfärjor i fyllan men shh det var ingen som såg och jag hade aldrig testat. Sött och gott med kaffe och grädde. Simon åkte hem men vi gick till Pipes för billigcider och apelsinkrokant som skott. Slutade med efterfest med några få i en lägenhet högt uppe med fin utsikt, en random dude som ingen kände och tankeläsning av Maria i köket. 


Och så har mina älsklingar kommit tillbaka för säsongen: bästa kakan över större delen av året korsad med bästa kakan resterande delen av året. Succé. Gick på midnatssbio med Thomas en kväll eter jobb, en nap och en maxburgare på det för att klara natten och såg sista delen av Hunger Games som jag ännu inte vet vad jag tycker om den. Folk åt popcorn som dårar och jag mötte Oscar som jag inte sett sedan sommaren. Vinterprommis och idioti, mötte Maria vilket var sjukt oväntat men roligt, åt kinderägg och spelade TP i mörkret.
 
Utöver vad som är dokumenterat i bild har Ingela hunnit komma hem från Australien igen och just nu bor vi ihop i min/vår/hennes lilla lägga tills jag flyttar ut och in nån annanstans. Bjöd mamma och Mats på trerättersmiddag igen för någon helg sedan med Chévre Chaud på rödbetscarpaccio, Lax med skagenröra och dillsås samt avslutningsvis Passionsfruktscheesecake på menyn. Riesling och Moscato D'asti samt massor med avecer till det och Thomas fick blanda fördrinkar och mor lilla är fortfarande lyrisk över Whisky Sour med äppleborboun. Gick till Gotthards för att hela stan var smockad med folk, åt rökta mandlar och drack Brännlandscider som smakade äkta äpplemust. Trerätters middag gällde även i söndags på Garaget med kollegorna, där vi tackade av en fin som precis slutat. Pilgrimsmusslor, Oxkind och Créme Brûlée, rödvin och Brännlandscider igen, en var våldsam och slog sönder ett glas eller kanske bara råkade och jag blev nervinad och saltad men det gjorde inget alls. Åkte tillbaka till stan där vi bara umgicks, spelade Buzz, bubblade och var allmänt okloka som alltid till sent eller tidigt, välj själva. Vikbo på diskbänken som bildade bubbligt mönster, Viktorrrrrrrr, käftenkäftenkäften och dub I dub I dub yeah yeah. Bästa kvällen på länge.