Grillkväll hos André

Och kanske var det dagen efter midsommarafton när vi tagit oss hem från Peters stuga och fräschat till oss och samlats åter igen några få av oss för att äta upp resterna av midsommarmaten. Grillad kyckling med färskpotatis och potatissallad, tunnbröd, melonsallad och ägghalvor med skagen var vad som stod på menyn. Jag hittade Andrés cocktailshaker och blandade oss Kärlek med persikolikören och Melonmartinis av vattenmelon för att drinkar är bäst och sa sedan åt folket att le för att "nu ska jag ta en bild här".


Hamnade på Sjöbris ett par timmar senare som var rätt fullt med folk men vi hade turen att hitta oss en soffa och sedan skrämma iväg några gamlingar som tråkigt nog inte ville sitta så nära oss for some reason men ah vi fick en till soffa för oss själva då så deras förlust liksom. Bad denna snubbe ta en bild på oss och vi blev röda av ljuset från infravärmen och han tog en selfie och verkade rätt nöjd. 


Sjöbris var supermysigt och jag, behövde inte frysa där på uteserveringen vilket gjorde allt ännu bättre och sedan bubblade vi på där tills stängning, då vi cyklade hem och mötte en bekant utanför Rex som vi slog cykelsällskap med nerför trappen och och hemåt och så bytte vi cyklar med varandra och härmade vi brodern till Lotta på Bråkmakargatan för han var ju så häftig när han cyklade sa någon fast vi andra höll inte med för så svårt var det inte. Fegis. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback